ניחוחות של ג’ינג’ר, למון גראס, צ’ילי ושאר טעמים מהמזרח שמזכירים ימי חופש באסיה הרחוקה. בסדנה זו נשלב חומרי גלם מעולם הבריאות במתכונים מיוחדים שכל אחד יכול להכין.
מה נכין?
- ספרינג רול במילוי מגוון ירקות ברוטב בוטנים, צ’ילי וליים
- סלט שורשים אסייתי
- סלט סום טאם: פפאייה, כוסברה, צ’ילי ובוטנים
- פאייה: קוביות טופו, בטטה ואפונה בקארי אדום וחלב קוקוס
- פילה דג במרינדה של שום, ג’ינג’ר וצ’ילי
- פאד תאי- אטריות אורז, רצועות חזה עוף ושלל ירקות בתיבול מטריף
- קינוח- פניני טפיוקה בחלב קוקוס, וניל ופירות העונה