fbpx
גרין אנד פרש

ייעוץ ושדרוג מטבח החברה

חלק בלתי נפרד מתכנית בריאות אפקטיבית הוא להגיש אוכל בריא, עשיר ומגוון במטבח הארגון.
חדר האוכל הינו מקום אליו מגיעים העובדים לעשות אתנחתא ולהטעין מצברים לכן, “הדלק” הניתן להם צריך להיות בעל ערך מוסף גבוה עבורם על מנת שיישארו ערניים ומפוקסים .

בתהליך שדרוג והבראת תפריט המטבח נבחן שינוי מנות בתפריט ונשלב חומרי גלם ומזונות איכותיים.
בנוסף, ישנה אספקה שוטפת של כיבוד לרווחת העובדים במטבחונים ובחדרי הישיבות, תוך הבנה שלעובד דרושים מקורות אנרגיה זמינים שיסייעו לו לעמוד באתגרי היום.

לרוב, הכיבוד המוצע אינו בריא או ב”מסווה בריא” ומביא לתוצאה הפוכה לגמרי.
Green&Fresh מציעה לרענן ולשדרג  את הכיבוד המוצע לעובדים, תוך התייחסות לתקציב הארגון
ובשיתוף מלא עם העובדים.

במהלך הליווי יינתנו טיפים לאכילה חכמה מחוץ למשרד, המלצות על ספקים מתאימים למזון בריא
ובמידת הצורך, ציוד למטבחון.

לוגו של וואטסאפ
דילוג לתוכן