אודות GreenAndFresh
גרין אנד פרש

גרין אנד פרש הינה חברה לקידום בריאות ואורח חיים בריא בחברות, ארגונים, משרדי ממשלה ומוסדות.
יש בידינו את הכלים לסייע לעובדי הארגון למצוא פתרונות בריאים וזמינים במקום העבודה ומחוצה לו.
אנו מתמחים בתכניות קידום בריאות לחברה בהתאמה אישית לחזון ואופי הארגון, זאת על ידי שילוב ידע מקצועי מול הנאה, כיף, גיבוש וחוויה של העובדים.

החברה מציעה: סדנאות בישול בריא, הרצאות תזונה, תפריטים לעובדים, שדרוג והבראת מטבח החברה, ייעוץ ואימון בריאות ותזונה, ימי בריאות וגיבוש והמון ידע מקצועי נוסף בתחום בריאות, לייף סטייל וכושר. 

אנחנו מאמינים כי ישנו קשר הדוק בין קידום אורח חיים בריא בארגון לבין עליה במוטיבציה,
שיפור רמת הביצוע האישי ועלייה בתפוקת העבודה. עובדים בריאים יותר מרכיבים חברה
משגשגת ובריאה.

GreenAndFresh מעסיקה צוות עובדים מקצועי ומיומן בתחומי הבריאות השונים:
תזונה, בישול, פעילות וכושר גופני, ארגונומיה, יעוץ ארגוני, העצמה ושלוות הנפש.

נשמח ללוות אתכם יד ביד בקידום בריאות עובדיכם ורווחתם.

 

הבעלים

לימור בן יאיר

מייעצת, מלווה ומעודדת להתחבר לחכמת הגוף מזה 16 שנים. יועצת לתזונה ובריאות טבעית, משלבת כלים אבחונים (דמיון מודרך וטרילותרפיה) המאפשרים התאמה אישית לכל אדם המעוניין לעשות שינוי באורח חייו.
מנחת סדנאות בישול בריא, בעלת קייטרינג טבעוני, יוצרת מתכונים עם עצמה
ומרצה בכל נושא המקדם אורח חיים בריא.
המסע שלי התחיל כשקלטתי כמה עצמה יש באוכל“.
אנחנו מה שאנחנו אוכלים! במהלך השנים הבנתי כי האוכל עושה את האדם אינו קלישאה, אלא אמת עמוקה.
אני משלבת בין שתי אהבות גדולות שלי – בישול וטיפול באנשים ע”י הגברת המודעות להתנהלות בריאה יותר בכל הרבדים, אכילה אינטואיטיבית והקשבה לצורכי הגוף,
בלי הקרבה, בלי קיצוניות ומבלי לוותר על ההנאה והטעם מאוכל.

הילה וידבסקי

נטורופתית N.D, מדריכת כושר ויועצת לקידום בריאות.
יועצת קולינרית לעסקים, חדרי כושר ומסעדות בתחום הבריאות, מתכונאית
ומנחת סדנאות בישול.
משתתפת בתכניות בוקר ובעלת פינה קבועה בערוץ 10 בתכנית הבריאות
של ‘מיכל צפיר’.
“מאז שאני זוכרת את עצמי יש בי אהבה רבה לאוכל, ריחות, טעמים ויצירה במטבח.
אני רואה במזונות שאנו בוחרים קשר ישיר לבריאות הגוף.
בעידן המודרני שבו אנו עסוקים כל כך אין מספיק זמן לאנשים לבשל ולהתעסק באוכל ולכן אני אוהבת מזונות פשוטים, מהירי הכנה אך בריאים. בישול קליל ובריא הינו ההתמחות שלי. עם השנים גיליתי את הנוסחה הקלה להצליח לשלב אוכל בריא ביום יום ואשמח להעביר את הידע הזה אליכם”.