fbpx
גרין אנד פרש
סדנת בישול פיוז'ן

סדנה סובבת עולם- פיוז'ן

נתחיל באיטליה נטוס לאמריקה המופלאה ומשם נעבור דרך מקסיקו, הודו, יפן, וייטנאם עד שנקנח בחופי תאילנד. סדנה קלילה המשלבת את כל הטעמים ומנות הדגל של מטבחים מופלאים אלו.

מה נכין?

  • תאילנד: סלט אטריות שעועית, ברוקולי וקוביות טופו בג'ינג'ר ושום
  • יפן: סלט שורשים יפני עם אצות וואקמה ושומשום שחור
  • וייטנאם: ספרינג רול וייטנאמים- דפי אורז במילוי ירקות ואטריות שעועית ברוטב בוטנים וצ'ילי
  • הודו: אורז מלא בניחוח כורכום, בצל מטוגן, שקדים וחמוציות
  • מקסיקו: צ'ילי קון קרנה- תבשיל מקסיקני עם שעועית אדומה , ירקות וצ'ילי
  • איטליה: רביולי בעבודת יד (נשתמש במכונת פסטה אמיתית ונכין את הבצק) במילוי תרד ואגוזים ברוטב שום ומרווה
  • אמריקה: המבורגר עדשים ופלחי תפוחי אדמה בתנור
  • קינוח: סיגרים מבצק פילו במילוי שוקולד, בננות וקוקוס
לוגו של וואטסאפ
דילוג לתוכן