fbpx
גרין אנד פרש
DSC_0158 copy

מבוא לתזונה נבונה בשילוב הדגמה וטעימות

העדפות המזון והרגלי האכילה שלנו מושפעים מגורמים תרבותיים, כלכליים וסביבתיים.
הצורך באכילה הוא בעיקר צורך פיזי – אנו אוכלים כדי לקיים את צורכי הגוף הבסיסיים,
אבל הוא גם צורך נפשי – אוכל מספק הנאה ומרגיע מתחים ולחצים. כדי לספק את צורכי הגוף והנפש
ויחד עם זאת לשמור על גוף בריא ולמנוע מחלות, ישנה חשיבות עצומה למודעות לתזונה נבונה.
במהלך ההרצאה נגדיר את אבני היסוד של המטבח הבריא, נבין מה כדי להוציא ומה כדי להכניס למזווה הביתי, אילו סוגי מזונות מומלץ לבחור מתוך ההיצע שעומד בפנינו, כך שיתרמו לבריאותנו אך עדיין, יספקו לנו הנאה ויהיו טעימים. בהרצאה חווייתית נשלב את שתי סוגי ההתמחויות שלנו: מידע תזונתי על אורח חיים בריא והכנת מתכונים Live מול קהל.

לוגו של וואטסאפ
דילוג לתוכן